HTML

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Hirdetés

Mi ez?

A BlogOlló agyafúrt és egyben fantáziadús kifejezés a blog, illetve az olló szó összetételével arra próbál célozni, hogy egy "blogoló" írja. Az olló elnevezésű szerszámhoz semmi köze, bármiféle egyezés ezzel az eszközzel csupán a véletlen műve. Egyébként jelzi az író hatalmas fantáziáját, ami akkor ütött belé amikor megkérdezte tőle a blog, hogy hogy hívják majd őt. Fogok majd ide írni mindenféle agyleépítő baromságot, de egyaránt megtalálhatóak lesznek itt igen komoly hangvételű elmélkedések is. Tulajdonképpen ez a blog egyáltalán nem értetek van, hanem értem, hogy szórakoztassam magam punnyadós kedvemben. Ha megnézed akkor még hasznosan is töltöttem az időmet.

Keresés

 

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • Julian: @UDM: Pegida Hungary (2015.04.03. 20:39) Alapítsunk pártot!
  • Mihály Károlyi: nekem pont olyan egerem van amiről a téma szól azzal a különbséggel hogy usb 2.0ás kivitel. ha jól... (2013.06.27. 05:38) Trust - A megbízható egér
  • gyopar-: Néhány balfék biztos kimagyarázza, hogy miért jó ez a könyv. Már várom, komolyan... (2010.07.28. 14:42) Egy tényleg kaki könyv
  • just_another_zombie: én csatlakoznék :) ...végre egy pártprogram, aminek van értelme :) (2009.12.19. 14:10) Írtsuk ki a dohányosokat!
  • Advocatus_Diaboli: A kárcásony meg és a hűsvét sem magyar ünnep. :-) Azokkal miért nincs bajotok. Sőt a kereszténység... (2009.08.26. 13:00) Helló ween!

A magas minőséggel rendelkező DVD-játékos

2007.09.15. 21:09 blogollo

"A következõkben a teljes funkcióval és a magas minõséggel rendelkezõ DVD-játékosról van szó. Azt is irányitják, hogy az emlékezõre tegyék elhelyezést. Az elhelyezés majd a képernyõn megjelenik."

Úgy látszik mostanában ki jut nekem a meghökkentő és egyben vicces, de ám komolynak készült dolgokból. A következő dolog, amin majd röhögni fogtok egy Yamada DVD-lejátszó használati útmutatója. Muszáj hozzátennem, hogy bármilyen furcsa is, de magyarul íródott. Legalábbis fordítódott. De nem akárhogy. Ajánlónak csak annyit, hogy az én humorküszöböm meglehetősen magas, de ezt végigröhögtem. Valami hihetetlen gyöngyszeme ez a használati utasításoknak. Egyedi, frappáns, lényegretörő, bár néhol kissé hiányosan fogalmaz.

Nézni meg DVD-játékos használatos útparancsát, ha kattog ide


Idézek nektek belőle, mert olyan rendes vagyok (ezzel blogom filozófiája - miszerint nem értetek van a blog, hanem magamért - lassan értelmét veszti).

"Ne nyitsa ki az elõtt vagy a mögötti fatáblát a gyártmány javitására annak érdekében, hogy megelõzze megrázni az áramot."

"A lemez szélét tartva megelõzze a lemez arca szennyezését. Az ujj lenyomata, a piszkos tárgy, vagy a borotnyom károsithatja a lemezet."

"Egyedül létezik a lemez."

"Ne használja alcoholt, benzolt, higitót, tisztitószereket, és más vegyes tárggyal. Ne összenyomott levegõvel száritsa porat."

"Mi a MP3
MP3 mint új zenei forma játszahat az interneten."

"Mi A JPEG
JPEG“Joint Photographic Experts Group (Kapcsolt Képészeti Szakemberek Csoportja)”röviditése,amely szakemberek csoportjáként a folyamatos szin-képek szinvonala teljesitését bizza meg."

"Mi a WMA
WMA hatékonysága jobb mint MP3-é, mert a Mp3-nél kisebb méretre nyomja össze."

"Mivel a két vékony lemez ragasztja egymást, ezért ha megvalósul a kettõ-arcos játszás, akkor a játszás ideje hossabb lesz."


Jó szórakozást és még sok ilyen kreatív fordítót!

Forrás: PirateClub.hu - tankcsapas nevű felhasználó

3 komment

Címkék: fordítás dvd használati utasítás

A bejegyzés trackback címe:

https://blogollo.blog.hu/api/trackback/id/tr47166401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tankcsapas 2007.10.28. 21:36:28

Üdv!

Köszönöm szépen a forrás megjelenítését.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy feltétlenül olvassa el a használati útmutatót, mert különben nem fog rendesen műxeni a rendszer!!! :D:D

További legjobbakat:

tankcsapas. :D:D

Beaverfield 2008.01.12. 17:08:11

Hát ez egy nyelvi gyöngyszem volt, köszönöm.
Gondolom maga a termék is hasonló igényességgel van megkomponálva ,mint a kezelési útmutatója.

Tankcsapas · http://www.tankcsapas.extra.hu 2008.01.22. 22:24:59

Véleményem szerint is hasonló lehet maga a termék is, mint az útmutatója!

:):)

Üdv: tankcsapas.
süti beállítások módosítása