HTML

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Hirdetés

Mi ez?

A BlogOlló agyafúrt és egyben fantáziadús kifejezés a blog, illetve az olló szó összetételével arra próbál célozni, hogy egy "blogoló" írja. Az olló elnevezésű szerszámhoz semmi köze, bármiféle egyezés ezzel az eszközzel csupán a véletlen műve. Egyébként jelzi az író hatalmas fantáziáját, ami akkor ütött belé amikor megkérdezte tőle a blog, hogy hogy hívják majd őt. Fogok majd ide írni mindenféle agyleépítő baromságot, de egyaránt megtalálhatóak lesznek itt igen komoly hangvételű elmélkedések is. Tulajdonképpen ez a blog egyáltalán nem értetek van, hanem értem, hogy szórakoztassam magam punnyadós kedvemben. Ha megnézed akkor még hasznosan is töltöttem az időmet.

Keresés

 

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • Julian: @UDM: Pegida Hungary (2015.04.03. 20:39) Alapítsunk pártot!
  • Mihály Károlyi: nekem pont olyan egerem van amiről a téma szól azzal a különbséggel hogy usb 2.0ás kivitel. ha jól... (2013.06.27. 05:38) Trust - A megbízható egér
  • gyopar-: Néhány balfék biztos kimagyarázza, hogy miért jó ez a könyv. Már várom, komolyan... (2010.07.28. 14:42) Egy tényleg kaki könyv
  • just_another_zombie: én csatlakoznék :) ...végre egy pártprogram, aminek van értelme :) (2009.12.19. 14:10) Írtsuk ki a dohányosokat!
  • Advocatus_Diaboli: A kárcásony meg és a hűsvét sem magyar ünnep. :-) Azokkal miért nincs bajotok. Sőt a kereszténység... (2009.08.26. 13:00) Helló ween!

Dominator MD-471

2008.01.16. 19:52 blogollo

Ez mi ez? - kérdezhetitek magatoktól, egyébként teljesen jogosan. Ez egy kerékpár. De abból a legszarabbik fajta. Soha ne vegyetek ilyet! Igazából a típus teljesen érdektelen valószínűleg nem fogtok még egy ilyennel találkozni, mert a típusát csak a kupacszarra ráragasztott matrica határozza meg. Made in Hungary amúgy. Kicsit szégyellem is magam miatta, ilyen szar minőségű trágyát azért nem kellett volna vennem. Közérdekű közlemény.

Képet csinálhattam volna, addig amíg egyben van, de ezzel félek lassan elkések. Gyönyörű szép sötétzöldmetál fényezés, első teleszkóp, 21 sebességes Shimano marok váltó, ezüstre fényezett fékkarok. Az extrák sora ezzennel véget is ért. Nem ezért szar ez a szar. Körülbelül 3 éves, garázsban tartott, megkímélt. Úgy heti 3-4x használtam, szimpla városi közlekedésre. Semmi triál, semmi DH.

Hibalista:
  • fogaskerék elkopott, ennek következtében ugrik hajtásnál,
  • mindkét fék többször meghibásodott,
  • minden ami mozog, forog benne zörög, kattog, idegesít,
  • első villa 1 centit mozog előre-hátra,
  • több csavar totálisan kilazult (ez még a legkevesebb) olyan mértékben, hogy volt amikor a pedál leesett,
  • mindkét felni és gumi cserélve volt nem is egyszer
legújabb: LETÖRNI készül a pedál! Igen. Meg van repedve, de rendesen elhajlott. Az egész baloldali hajtókar. 60 kilós ember vagyok, nem egy tonnás. Nem szállítottam rajta se fát, se gázpalackot. Több ismerősöm jár bicajjal mindenfajta pedálletörés nélkül. Én még ilyet nem is hallottam.
még újabb: többféle fordulatszámmérő jelent meg a bicajon. Az egyik a hajtások számát jelzi hajtásonként hangeffekttel, a másik az első kerék fordulatszámát. Továbbá az első kerék ugyancsak hanggal figyelmeztet, ha túl gyorsan hajtunk.

A biciklit egyébként meglepően a TUSKÓban vásároltam kábé húszezerért.. Életem egyik legrosszabb döntése volt. NE! SOHA! Hacsaknem szobakerékpározásra szeretnénk használni. Áááá még arra se való. Nem tudom kinek ajánlani. Ha egy eladó ezért pénzt kér, bele ne menjünk az alkuba. Kizárólag szart-szarért alapú üzleti megállapodás jöhet szóba ennél a terméknél. 1 zsák lószarért már lehet, hogy megéri. Normális kerékpárt vásároljunk, normális szaküzletben.

2 komment

Címkék: tesco kerékpár bicikli tuskó teszkó lószar

A bejegyzés trackback címe:

https://blogollo.blog.hu/api/trackback/id/tr65300022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Numero22 2008.01.17. 21:53:59

Nekem is letört a pedál még anno, ajánlom a 800 ft-os szép alumínium pedált az bírja :) Az egyetlen baj vele hogyha lecsúszik róla a lábad akkor szétkaszabolja de amúgy jó :D És igen a kerékpárt tessék normális szaküzletből venni, lehet többe kerül, de mivel nem kell havonta szervízelni ezért megtérül :)

blogollo 2008.01.18. 14:03:39

nem, nem. nem az tört le. hanem maga a tengely ami a két pedált köti össze. az a kemény, erős vasrúd. az semmi lenne, ha magából a pedálból tört volna le egy kicsi. a hajtókar akart leesni. de már ez a probléma a múlté.
süti beállítások módosítása