HTML

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Hirdetés

Mi ez?

A BlogOlló agyafúrt és egyben fantáziadús kifejezés a blog, illetve az olló szó összetételével arra próbál célozni, hogy egy "blogoló" írja. Az olló elnevezésű szerszámhoz semmi köze, bármiféle egyezés ezzel az eszközzel csupán a véletlen műve. Egyébként jelzi az író hatalmas fantáziáját, ami akkor ütött belé amikor megkérdezte tőle a blog, hogy hogy hívják majd őt. Fogok majd ide írni mindenféle agyleépítő baromságot, de egyaránt megtalálhatóak lesznek itt igen komoly hangvételű elmélkedések is. Tulajdonképpen ez a blog egyáltalán nem értetek van, hanem értem, hogy szórakoztassam magam punnyadós kedvemben. Ha megnézed akkor még hasznosan is töltöttem az időmet.

Keresés

 

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • Julian: @UDM: Pegida Hungary (2015.04.03. 20:39) Alapítsunk pártot!
  • Mihály Károlyi: nekem pont olyan egerem van amiről a téma szól azzal a különbséggel hogy usb 2.0ás kivitel. ha jól... (2013.06.27. 05:38) Trust - A megbízható egér
  • gyopar-: Néhány balfék biztos kimagyarázza, hogy miért jó ez a könyv. Már várom, komolyan... (2010.07.28. 14:42) Egy tényleg kaki könyv
  • just_another_zombie: én csatlakoznék :) ...végre egy pártprogram, aminek van értelme :) (2009.12.19. 14:10) Írtsuk ki a dohányosokat!
  • Advocatus_Diaboli: A kárcásony meg és a hűsvét sem magyar ünnep. :-) Azokkal miért nincs bajotok. Sőt a kereszténység... (2009.08.26. 13:00) Helló ween!

Önök kérték

2008.01.22. 16:05 blogollo

Olyan, de olyan rendes vagyok. Húúúú, szavakba se lehet önteni. Azt írták a Nyereményjátokos bejegyzésemhez, hogy írjak má' a PixxLottery-ről. És én írok, pedig nem is fizetett nekem semmit. Nem reklám lesz ez, csak vélemény.

Mikor beírta az illető júzer a kommentet, fogalmam sem volt róla, hogy mi a tököm ez a PixxLottery. Aztán ma megnéztem. Ez egy olyanféle jóféle dolog, ami ingyen van, ennek ellenére jól járhatunk vele. Az ilyen dolgok csak is reklám-alapú dolgok lehetnek. Hirdetéseket tolnak a monitorunkra, cserébe odalöknek vmi pár forintosat. Korrekt.

Ez ugyan kicsit más. Az ingyenes regisztrálás után egy nagy pixelhalmaz előtt találjuk magunkat. Ami valójában egy akármilyen kép, nem az a lényeg. Ha jó helyre kattintunk nyerünk. Közben általában a megnyerhető termék honlapját kell megnéznünk a lehetőségért cserébe. Naponta ötször próbálkozhatunk. Vannak egész szép nyeremények, mint LCD TV meg vannak szirszarok is, mint a TicTac. Persze a bóvlikra több az esélyed, azokat több pixel alatt megtalálod.
Nem nyertél? Ne csüggedj! Hiszen minden kattintásodért 3 kreditpontot kapsz! Ugye milyen jó? Ezekkel később lehet licitálni a termékekre. (Gondolom akkora az esély elvinni egy tárgyat, mint a Honfoglalóban.)

Érdemes-e regisztrálni? Hát mittudomén. Semmit sem veszíthetsz vele, szóval mondhatom, hogy ja. De ne várj tőle sokat, a lottónál csak annyival esélyesebb, amennyivel kisebb a nyeremény. Lehet próbálkozni, én is még csak most kezdtem.

Reigsztrálni pedig úgy kell, hogy írtok ide egy e-mail címet, és regisztrállak titeket. CSAK ÍGY LEHET REGISZTRÁLNI! Nehogy valaki az oldalon tegye ezt, mert akkor nem kapok érte plussz kattintást! Ja és akkor vírusos lesz az msned! Bezony, nem viccelek!

Zitának (a kommentelő, zita@pixxlottery.com) pedig üzenem, hogy várom az átutalást a bankszámlámra a reklámért. :)

Szólj hozzá!

Címkék: nyereményjáték pixxlottery

A bejegyzés trackback címe:

https://blogollo.blog.hu/api/trackback/id/tr94307371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása