HTML

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Hirdetés

Mi ez?

A BlogOlló agyafúrt és egyben fantáziadús kifejezés a blog, illetve az olló szó összetételével arra próbál célozni, hogy egy "blogoló" írja. Az olló elnevezésű szerszámhoz semmi köze, bármiféle egyezés ezzel az eszközzel csupán a véletlen műve. Egyébként jelzi az író hatalmas fantáziáját, ami akkor ütött belé amikor megkérdezte tőle a blog, hogy hogy hívják majd őt. Fogok majd ide írni mindenféle agyleépítő baromságot, de egyaránt megtalálhatóak lesznek itt igen komoly hangvételű elmélkedések is. Tulajdonképpen ez a blog egyáltalán nem értetek van, hanem értem, hogy szórakoztassam magam punnyadós kedvemben. Ha megnézed akkor még hasznosan is töltöttem az időmet.

Keresés

 

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • Julian: @UDM: Pegida Hungary (2015.04.03. 20:39) Alapítsunk pártot!
  • Mihály Károlyi: nekem pont olyan egerem van amiről a téma szól azzal a különbséggel hogy usb 2.0ás kivitel. ha jól... (2013.06.27. 05:38) Trust - A megbízható egér
  • gyopar-: Néhány balfék biztos kimagyarázza, hogy miért jó ez a könyv. Már várom, komolyan... (2010.07.28. 14:42) Egy tényleg kaki könyv
  • just_another_zombie: én csatlakoznék :) ...végre egy pártprogram, aminek van értelme :) (2009.12.19. 14:10) Írtsuk ki a dohányosokat!
  • Advocatus_Diaboli: A kárcásony meg és a hűsvét sem magyar ünnep. :-) Azokkal miért nincs bajotok. Sőt a kereszténység... (2009.08.26. 13:00) Helló ween!

Írtsuk ki a dohányosokat!

2008.02.09. 13:22 blogollo

Unod már, hogy a képedbe füstölnek? Utálod, hogy reszelni lehet a füstöt a kocsmában? Zavarnak az eldobált cigarettacsikkek? Tegyünk a nemzetért! Ne hagyjuk, hogy népünk kipusztuljon a dohányzástól!

Dohányzásban évente több milliárdan halnak meg. Egy sor megbetegedést okoz. Ám a nemdohányzók sincsenek biztonságban. Őket a dohányosok által telefüstölt helyiségek ölik meg. A passzív dohányzás még sokkal károsabb, mintha napi két doboz cigarettát szívnánk el.
A dohányosnak büdös a pofája, idegesítően krákog, nem is tartozik az emberi fajhoz. A dohányos alsóbbrendűbb a nemdohányzó embernél, és rendkívűl káros a társadalomra.

A terv
Már évek óta folyamatban van a "tisztítóművelet" előkészülete. Több országgal karöltve próbáljuk kitiltani a világból a dohányosokat. Több helyen sikerült elérnünk, hogy nyílvános helyen betiltsák a környezet -és egészségkárosító dohányzást. Egyes helyeken még az utcáről is sikerült eltakarítanunk ezeket a férgeket.

Nem állhatunk meg. A harc még csak most kezdődik. Rövidesen betiltjuk a cigaretták forgalmazását. Nos, ez hatalmas adókiesést jelent, ezért a dohányosokat munkatáborokba deportáljuk, ahol ledolgozzák azt, amit egyébként adó formájában a dohányáru megvásárlásával fizetnének. A munkatáborokat az addigi dohánygyárakban alakíttatnánk ki a gonosz cigarettagyártókkal.
A tüdőszűrések alkalmával mindenkit automatikusan munkatáborokba küldenénk, akinek szenes a tüdeje. A munkatábor programja igen változatos lesz, mint például az eldobott cigarettacsikkek összeszedegetése, füstszűrőberendezések telepítése gyárak kéményére, gázálarcosztogatás a kerékpárosoknak nagyvárosokban. Miután ledolgozták a várhatóan életük során elfüstölt dohány adójának megfelelő összeget, tömény dohányfüsttel teli kamrákba zárjuk őket, hogy dögöljenek meg. Ezzel mi rosszat nem teszünk, a dohányzás előbb-utóbb végezne velük, pusztán a nemdohányzó élethez való jogait védjük ezzel az intézkedéssel.

Csatlakozz Te is a Nemzetközi Sikerű Deportáló Antidohányos Párthoz (NSDAP)!
 

2 komment

Címkék: halál dohányzás rák cigi cigaretta antidohányos antidohányzás

A bejegyzés trackback címe:

https://blogollo.blog.hu/api/trackback/id/tr87332338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2008.02.09. 14:05:21

Nemzeti helyett inkább a Nemzetközi a jó szerintem, tekintettel a trendekre. :)

just_another_zombie 2009.12.19. 14:10:35

én csatlakoznék :) ...végre egy pártprogram, aminek van értelme :)
süti beállítások módosítása