HTML

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Hirdetés

Mi ez?

A BlogOlló agyafúrt és egyben fantáziadús kifejezés a blog, illetve az olló szó összetételével arra próbál célozni, hogy egy "blogoló" írja. Az olló elnevezésű szerszámhoz semmi köze, bármiféle egyezés ezzel az eszközzel csupán a véletlen műve. Egyébként jelzi az író hatalmas fantáziáját, ami akkor ütött belé amikor megkérdezte tőle a blog, hogy hogy hívják majd őt. Fogok majd ide írni mindenféle agyleépítő baromságot, de egyaránt megtalálhatóak lesznek itt igen komoly hangvételű elmélkedések is. Tulajdonképpen ez a blog egyáltalán nem értetek van, hanem értem, hogy szórakoztassam magam punnyadós kedvemben. Ha megnézed akkor még hasznosan is töltöttem az időmet.

Keresés

 

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • Julian: @UDM: Pegida Hungary (2015.04.03. 20:39) Alapítsunk pártot!
  • Mihály Károlyi: nekem pont olyan egerem van amiről a téma szól azzal a különbséggel hogy usb 2.0ás kivitel. ha jól... (2013.06.27. 05:38) Trust - A megbízható egér
  • gyopar-: Néhány balfék biztos kimagyarázza, hogy miért jó ez a könyv. Már várom, komolyan... (2010.07.28. 14:42) Egy tényleg kaki könyv
  • just_another_zombie: én csatlakoznék :) ...végre egy pártprogram, aminek van értelme :) (2009.12.19. 14:10) Írtsuk ki a dohányosokat!
  • Advocatus_Diaboli: A kárcásony meg és a hűsvét sem magyar ünnep. :-) Azokkal miért nincs bajotok. Sőt a kereszténység... (2009.08.26. 13:00) Helló ween!

Hegyalja Fesztivál 2009 - beszámoló

2009.07.23. 10:58 blogollo

Eddig mindig csak arról a most már nagyon gagyi Kaszáról vagy mi a fenéről számoltam be nektek, de most végre itt egy olyan feszt, ami már igencsak beszámolásraméltó.

Én és kedves barátaim már kedden reggelre megérkeztük a helyszínre, holott csak másnap kezdődött az igazi hóka-móka. Utóbb kiderült, hogy az a "már" az inkább "csak", mivel a Tisza kempingben csak nagy szerencsével találtunk helyet, de az ahhoz képest jó, félig árnyékos terület volt.

Aki még nem járt volna ott, annak szólok pár szót a kempingről. Beszélnek össze-vissza emberek, hogy ott mekkora a mocsok, meg nem lehet lezuhanyozni. Nos, ez baromság. Még a mocsokkal lehet vitatkozni, de könyörgöm ez egy fesztivál és nem valami wellness-hétvége. A lényeg, hogy én egyszersem vártam 10 percnél többet arra, hogy sorra kerüljek zuhanyozni. Lányoknál már más a helyzet, vmi számomra érthetetlen okból, nekik a zuhanyzás sokkal lassabban megy. De ennek ellenére is minden lányismerősöm lefürdött minden nap, és órákat nekik sem kellett várniuk erre. Szóval csak akarat kérdése. A budik pedig hát egyrészt a megszokott toitoiok, amik szerintem viszonylag sűrűn voltak takarítva, annyira büdös se volt, de hát azért tudjuk, hogy ez csak egy mobil-wc. Viszont volt zuhanyzóban is budi, ami kb. egy iskolai wc szintjén állt. Amilyen a mosdó, olyan a törölköző.

A törölközők meg baromi jófejek voltak. Senki nem akart belém kötni, pedig ez viszonylag sűrűn előfordult, de itt mindenki pozitívan áll hozzád, megkínálnak, beszélgetnek, mintha egy hatalmas baráti társaságban lennél. És ez az igazi fesztiválhangulat. Tele az utcák mindenfelé fesztiválozókkal, ha elordítom magam, hogy "Bírjátok?", akkor már hallhatom is a reklámból ismert szlogen válaszát, hogy "Bírjátok!" vagy esetleg "Bírjuk!".

A város pedig faszányos.van egy kis sétálóutca, na az totálisan tele volt este. Velünk meg a rendőrökkel. Tényleg rengeteg volt belőlük, de senkit sem zavartak. Ihattál, ülhettél az úton, teljesen megértőek voltak. A biztonságiak a feszten ugyanígy. Nem mondom, hogy bevihettél bármit, de nem mindegyik őr értelmezte olyan szigorúan a házirendet. Rendesek és kedvesek voltak. Még a Tiszában is lehetett fürdeni. Csak jöttek a vízirendőrök és szóltak, ha túlságosan bemerészkedtél. De a partközelben nyugodtan fürödhettél, pedig elvileg tilos.

Tényleg sokan voltunk. 71 ezren. Ez rekord, el is fogyott a víz. Persze nem teljesen, csak volt egy délutánnyi vízkorlátozás. Aztán meg azon ment a para, hogy az égből kapunk akkora utánpótlást, amilyenre senki sem vágyott. De végül abból se lett semmi komoly. Úgyhogy az idő is egészen jó volt. Húú pedig, hogy aggódtunk, hogy elviszi a sátrunkat. Szüneteltek is a programok két órát.

Szólni kéne a programokról is, de annyi volt, hogy arról mind beszámolni semmi kedvem. Kaptunk Zöld Passt lehetett pontokat gyűjteni, ha szelektíven gyűjtöttél palackot, aludobozt, egyéb játékok és stb. De nézzétek meg mik voltak, hallgassátok meg a CD-t, amit kaptunk a bérlet mellé. Gyertek el jövőre! De sátorral! Mert úgy az igazi. Csak időben kell jönni. Pótolhatatlan és felejthetetlen élmény, ki kell próbálni, ha még nem tetted volna, ha pedig már volt részed benne, akkor úgyis tudod mi van.

Ja, és a bor is finom volt.

Szólj hozzá!

Címkék: koncert tokaj alkohol buli nyár hegyalja fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://blogollo.blog.hu/api/trackback/id/tr391262598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása