HTML

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Hirdetés

Mi ez?

A BlogOlló agyafúrt és egyben fantáziadús kifejezés a blog, illetve az olló szó összetételével arra próbál célozni, hogy egy "blogoló" írja. Az olló elnevezésű szerszámhoz semmi köze, bármiféle egyezés ezzel az eszközzel csupán a véletlen műve. Egyébként jelzi az író hatalmas fantáziáját, ami akkor ütött belé amikor megkérdezte tőle a blog, hogy hogy hívják majd őt. Fogok majd ide írni mindenféle agyleépítő baromságot, de egyaránt megtalálhatóak lesznek itt igen komoly hangvételű elmélkedések is. Tulajdonképpen ez a blog egyáltalán nem értetek van, hanem értem, hogy szórakoztassam magam punnyadós kedvemben. Ha megnézed akkor még hasznosan is töltöttem az időmet.

Keresés

 

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • Julian: @UDM: Pegida Hungary (2015.04.03. 20:39) Alapítsunk pártot!
  • Mihály Károlyi: nekem pont olyan egerem van amiről a téma szól azzal a különbséggel hogy usb 2.0ás kivitel. ha jól... (2013.06.27. 05:38) Trust - A megbízható egér
  • gyopar-: Néhány balfék biztos kimagyarázza, hogy miért jó ez a könyv. Már várom, komolyan... (2010.07.28. 14:42) Egy tényleg kaki könyv
  • just_another_zombie: én csatlakoznék :) ...végre egy pártprogram, aminek van értelme :) (2009.12.19. 14:10) Írtsuk ki a dohányosokat!
  • Advocatus_Diaboli: A kárcásony meg és a hűsvét sem magyar ünnep. :-) Azokkal miért nincs bajotok. Sőt a kereszténység... (2009.08.26. 13:00) Helló ween!

109 nem fogadott hívás

2008.01.18. 15:05 blogollo

Haaajajjjajj. Az értelem, az értelem. Azt se tudom kit szidjak előbb. A kuruc.info közzétette Fekete Pákó művészúr telefonszámát.

Pákót lehet szeretni és utálni egyaránt, mint ahogy mindenki mást. Vannak, akiknek kifejezetten tetszik a makogása, idétlenkedése, meg úgyahogy van ő. Tök jó, mert aztán Bagi-Nacsa parodizálja, és megnevettet minket. Tehetségtelennek lehet mondani. De ez azért ebben a formában mégsem igaz. Hiszen ott van a tévében. Tud valamit. Csokifaszt mutogatni, úgy káromkodni, ahogy senki se. Énekelni, azt nem. Ha mi ezen nevetünk, ha őt kiröhögjük, akkor az miért olyan nagy baj? Ő ebből él. Abból, hogy hujekocsog. Aki ilyen hírnévre vágyik, tessék, lehet próbálkozni, összejöhet. Hülyékre mindig lesz szükség. De igazán tehetséges emberekre is. Amikor leülünk munka után a tévé elé, nem feltétlenül akarunk tudományos műsorokat nézni. Elég, ha röhögünk egyet Pákón. Ez is kell.

Én szarok Pákóra. Az időmet biztos nem arra fogom felhasználni, hogy azt hivogassam, akit utálok. Ha vki nekem nem szimpi, legyintek egyet, és továbbmegyek. Vagy átkapcsolok. Egy darab másodpercig sem fogom magam ezzel hergelni, nem fogok felháborodni, hogy "a mai világban", meg a "média így meg úgy", "ebből meg lehet élni?", "húzzon vissza Afrikába" és hasonlók. Ennyit egy nekem nem tetsző ember nem ér. Ennyi mondatot sem, amennyit most írok róla. Kár vele foglalkozni.

A médiában - csakúgy mint az életben - különböző karakterű emberek vannak. Léteznek idióták, balfaszok, színészek, műsorvezetők, riporterek, humoristák, statiszták, politikusok és még sokan mások. Pákó olyan, amilyen. Nyílván van rá igény, mert vicces. Az embereket jó érzéssel tölti el, ha olyan embereket röhöghet ki, akik hülyébbek nála. Nem tetszik? Simán megoldható, hogy kikerüljük.

De álljunk meg! Mi van, ha nem is az a baja a kurucoknak, hogy nem tud énekelni? Hoppá. Talán az a gond, hogy nem hazánk szülötte? Uhrin Benedek telefonszáma hol marad? Kiszel Tünde? Ja, hogy ők magyarok? Pedig az Uhrin nem túl magyaros név.
Mondják, hogy ne utáljunk valakit, mert fekete. Hát hagy utálja már, akinek nem tetszik az a bőrszín. Neki az nem szimpatikus. Saját magáról állít ki hülyeségi bizonyítványt. Ordítsa csak jó hangosan, hadd tudja meg a világ, hogy neki csak a külső számít. Hogy ő csak eddig lát.

 

1 komment

Címkék: mobil fekete pákó kurucinfo telefonszám kuruc info

A bejegyzés trackback címe:

https://blogollo.blog.hu/api/trackback/id/tr28302253

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: A-ha » 109 nem fogadott hívás 2008.01.18. 15:47:15

[...] Ha […] Here’s another interesting post I read today by blogollo Posted on January 18th, 2008 by[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2008.01.20. 16:02:58

Telefonszámcsere, manapság gyorsan megy.
süti beállítások módosítása