HTML

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Hirdetés

Mi ez?

A BlogOlló agyafúrt és egyben fantáziadús kifejezés a blog, illetve az olló szó összetételével arra próbál célozni, hogy egy "blogoló" írja. Az olló elnevezésű szerszámhoz semmi köze, bármiféle egyezés ezzel az eszközzel csupán a véletlen műve. Egyébként jelzi az író hatalmas fantáziáját, ami akkor ütött belé amikor megkérdezte tőle a blog, hogy hogy hívják majd őt. Fogok majd ide írni mindenféle agyleépítő baromságot, de egyaránt megtalálhatóak lesznek itt igen komoly hangvételű elmélkedések is. Tulajdonképpen ez a blog egyáltalán nem értetek van, hanem értem, hogy szórakoztassam magam punnyadós kedvemben. Ha megnézed akkor még hasznosan is töltöttem az időmet.

Keresés

 

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • Julian: @UDM: Pegida Hungary (2015.04.03. 20:39) Alapítsunk pártot!
  • Mihály Károlyi: nekem pont olyan egerem van amiről a téma szól azzal a különbséggel hogy usb 2.0ás kivitel. ha jól... (2013.06.27. 05:38) Trust - A megbízható egér
  • gyopar-: Néhány balfék biztos kimagyarázza, hogy miért jó ez a könyv. Már várom, komolyan... (2010.07.28. 14:42) Egy tényleg kaki könyv
  • just_another_zombie: én csatlakoznék :) ...végre egy pártprogram, aminek van értelme :) (2009.12.19. 14:10) Írtsuk ki a dohányosokat!
  • Advocatus_Diaboli: A kárcásony meg és a hűsvét sem magyar ünnep. :-) Azokkal miért nincs bajotok. Sőt a kereszténység... (2009.08.26. 13:00) Helló ween!

Semmi

2007.07.23. 22:37 blogollo

Elég a komolykodásból, a komoly írásaimból! Elfelejtem blogom filozófiáját miszerint nem nektek csinálom, hanem magamnak. Tehát teljesen felesleges okosságokat, véleményeket leírnom. De ha már itt tartunk, akkor az egész blog hülyeség hiszen a hülyeségeket is ugyanennyire értelmes leírni. Akkor is szórakoztató bepötyögni azt ami eszembe jut így este. Majd azért fogok még bőven okoskodásokat írni, mert többen jelezték, hogy elnyerte tetszésüket. No de hát én nem értük csinálom.

Tehát ez most egy olyan bejegyzés lesz amit órákig eltudnék írni. Mert nem szól semmiről.  De tényleg. Bárki írhat ilyet, csak leírja ami eszébe jut, úgy ahogy kipattant a fejéből. És nem szól semmiről. Megmutatom, hogy kell. Például ez az előző mondat, hogy én megmutatom nektek, hogy hogyan kell, na az is csak most jutott eszembe. Fogalmam sincs, hogyan fogom megmutatni, meg hogy mit, de majd mingyá kiderül. Szóval úgy kell ezt csinálni, hogy fogod magad és beülsz a gép elé. Biztos gondolsz vmire, biztos van vmilyen hangulatod. Ezektől fog függeni írásod tartalma. Na meg az IQ-dtól. Én is emígyen cselekedtem. Elmondom mire gondolok. Hát először is egy lányra. Ez jó jel. Nem vagyok buzi. Plussz ebből az is kiderült, hogy fiú vagyok. Mire gondolok még? A nyárra. Ez se meglepő, nehéz másra gondolni 40 fokban, ami most már csak vagy 30. A nyár jó dolog, ezért gondolok rá. Most is az van, és ez jó. 9 nap is KASZA. Ez még jobb. Erre is gondolok nyílván, hiszen anélkül nehéz lett volna leírnom, hogy ne gondoltam volna rá. Tudathasadásom egyelőre nincs. Aztán most érzek vmi édes ízet a számban. Pffúj. Iszok is vizet, ami itt van 2 literes kiszerelésben mellettem a nap 24 órájában, ebből kifolyólag (értitek? KIFOLYÓLAG :D - HAHA) el is fogy hamar. Jajj de hoppá! A limondádéba ittam bele tévedésből. Mert, hogy az is itt van mellettem. Nem napi 24 órában de már egy ideje itt van és az felel az édes szájízért. Úgyhogy most el is dobom a szoba másik végébe, össze ne fussak vele mégegyszer. Na sikerült kortyot nyelni a vízből, de nem lett sokkal jobb a helyzet. Most az jutott eszembe, hogy holnap kéne vmit csinálni. Punnyadni mégsem illik nyáron, úgyhogy vhova el kéne menni. Ahogy nézem vissza az eddig beírkált dolgokat azt veszem észre, hogy nincs rendesen megszerkesztve. Kéne már egy bekezdés.

Sokkal jobb. Írjak még? Most például ez jutott eszembe. Sejtitek már hogy kell írni a semmiről? Leírom még nektek szobám aktuális hőmérsékletét: 31°C. Semmi. Szinte fázok. A 34°C-os rekordhoz képest lepkefing. Azért azt hozzá kell tennem, hogy azért mindent nem írok le ami eszembe jut. Egyrészt olyan gyorsan röpködnek a gondolatok, hogy nem győzném, meg hát csak kell cenzúráznom kicsit, hogy a mindenféle perverz gondolataim továbbra is titokban maradjanak. De példaul azt most is le merem írni, hogy Annamari hülye. Tehát ezt azért nem cenzúrázom ki, csak a teljesen jelentéktelen dolgokat.

Na tehát így kell a semmiről írni, kedves barátaim. Legközelebb NEM SEMMI írást fogok közölni (poén). Búcsúzóul leírok nektek 10 db semmit díszítősorként, mint elsőben.

semmi semmi semmi semmi semmi semmi semmi semmi semmi semmi

Szólj hozzá!

Címkék: blog nyár semmi kasza annamari

A bejegyzés trackback címe:

https://blogollo.blog.hu/api/trackback/id/tr10123945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása