HTML

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Hirdetés

Mi ez?

A BlogOlló agyafúrt és egyben fantáziadús kifejezés a blog, illetve az olló szó összetételével arra próbál célozni, hogy egy "blogoló" írja. Az olló elnevezésű szerszámhoz semmi köze, bármiféle egyezés ezzel az eszközzel csupán a véletlen műve. Egyébként jelzi az író hatalmas fantáziáját, ami akkor ütött belé amikor megkérdezte tőle a blog, hogy hogy hívják majd őt. Fogok majd ide írni mindenféle agyleépítő baromságot, de egyaránt megtalálhatóak lesznek itt igen komoly hangvételű elmélkedések is. Tulajdonképpen ez a blog egyáltalán nem értetek van, hanem értem, hogy szórakoztassam magam punnyadós kedvemben. Ha megnézed akkor még hasznosan is töltöttem az időmet.

Keresés

 

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • Julian: @UDM: Pegida Hungary (2015.04.03. 20:39) Alapítsunk pártot!
  • Mihály Károlyi: nekem pont olyan egerem van amiről a téma szól azzal a különbséggel hogy usb 2.0ás kivitel. ha jól... (2013.06.27. 05:38) Trust - A megbízható egér
  • gyopar-: Néhány balfék biztos kimagyarázza, hogy miért jó ez a könyv. Már várom, komolyan... (2010.07.28. 14:42) Egy tényleg kaki könyv
  • just_another_zombie: én csatlakoznék :) ...végre egy pártprogram, aminek van értelme :) (2009.12.19. 14:10) Írtsuk ki a dohányosokat!
  • Advocatus_Diaboli: A kárcásony meg és a hűsvét sem magyar ünnep. :-) Azokkal miért nincs bajotok. Sőt a kereszténység... (2009.08.26. 13:00) Helló ween!

Kasza IV. - Narancssárga viharjelzés

2007.08.04. 23:48 blogollo




Basszameg. És még egyszer basszameg.

Elindultam délután, mint ahogy azt tettem az ezt megelőző napokon is a fesztivál helyszínére széles vigyorral az orcámon. Fura volt a helyzet, mert feltűnően nagy volt a csend. Poénkodtam is, hogy hát biztos el fog maradni, na persze. Pár pereccel később jönnek szembe és közlik, hogy itt bizony nem lesz ma koncert. Bontják az egész fesztet. Hogy miért? Viharjezésért bazmeg. De nem ám kékért vagy zöldért. Narancssárgáért. Narancssárga viharjelzésért, kérem szépen. Félelmetes. Hiszen itt nagy nagy vihar lesz meg tornádó, jégeső, monszun és inkább akkor fújjuk le.

Igen hát hogyne, jajj vihar. Jobb félni, mint megijedni ugye? Hát nem tudom, de hogy ma nem kellett volna mitől félni az biztos. Mert itt bizony nem volt semmiféle katasztrófa. De hát tudjuk, hogy megy ez. Ülnek ott emberek, Katasztrófavédelmi Hivatalanak hívják a helyet osztán lássák, hogy esett jég az Alföldön. Hujujjujj akkor bizony jobb lesz ha szét kürtöljük, hogy nagy zuhé lesz, mert még rábaszunk, mint múltkor augusztus huszadikán. Emlékszem úgy egy éve is volt ilyen, riadó aztán akkor se volt semmi. Amikor meg volt, akkor meg nem tudták. Nem lehet ezt tudni. Időjós - haha! Mutassanak csak egy embert, aki lát a jövőbe.

Amikor ezt én megtudtam kék volt az ég. Tudom, mert látszott. És fehér felhők tarkították. Most esik, de nincs semmilyen vihar. Tegnap zuhogott koncert közben, de nem volt jelentősége, legalább nem volt melegem. Szóval rendben lenne ez, hogy vihart jeleznek, de azért úgy gondolom, hogy ezért lefújni egy egész napot a fesztiválból kicsit túlzás. Mert hát persze veszélyes meg ilyen beszari dolgok, de akkor mondják azt, hogy átmenetileg elmaradnak a programok, vagy legalább adják vissza a pénzt! De nem, azt már nem. Rögtön szerelik szét a színpadot, húznak haza. Engem ne féltsen senki az esőtől. Mondják meg, hogy lehet lesz nagy orkán, de had döntsem el én, hogy elmegyek-e. Ja és volt ott sátor is, ahova nem esik az eső és lehet zenélgetni szakadó esőben is.

Érthető, hogy megijedtek, de akkor se fújjanak le egy egész napot a fesztiválból ilyenek miatt. Én nem hallottam sehol, hogy katasztrófa készül Kazincbarcikán. Van egy olyan elméletem mi szerint benne volt ebbe az is, hogy nem tetszett már az embereknek a hangoskodás, talán ez is rájátszhatott. Nem tudom, de mindenesetre nem tetszik a dolog és a minimum az lenne, hogy visszaadják a mai nap árát.

Összegzésképpen a fesztivál sokat fejlődött, de még bőven van hova, hogy igazi nagy fesztivállá nője ki magát. Kellett volna még ez a 4. nap. Kár érte. Jövőre 5-öt kérek!


Ápdét:
Visszaadtak egy kis pénzt a jegy, illetve a bérlet árából, de ügyesen volt kitalálva, szóval ha még 5 napig magadon hagytad a karszalagot akkor kaptál vissza egy ezrest. Na mind1, fő hogy legalább visszafizették.

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál vihar eső ideg kasza narancssárga

A bejegyzés trackback címe:

https://blogollo.blog.hu/api/trackback/id/tr88132481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása