Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Hirdetés

Mi ez?

A BlogOlló agyafúrt és egyben fantáziadús kifejezés a blog, illetve az olló szó összetételével arra próbál célozni, hogy egy "blogoló" írja. Az olló elnevezésű szerszámhoz semmi köze, bármiféle egyezés ezzel az eszközzel csupán a véletlen műve. Egyébként jelzi az író hatalmas fantáziáját, ami akkor ütött belé amikor megkérdezte tőle a blog, hogy hogy hívják majd őt. Fogok majd ide írni mindenféle agyleépítő baromságot, de egyaránt megtalálhatóak lesznek itt igen komoly hangvételű elmélkedések is. Tulajdonképpen ez a blog egyáltalán nem értetek van, hanem értem, hogy szórakoztassam magam punnyadós kedvemben. Ha megnézed akkor még hasznosan is töltöttem az időmet.

Keresés

 

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • Julian: @UDM: Pegida Hungary (2015.04.03. 20:39) Alapítsunk pártot!
  • Mihály Károlyi: nekem pont olyan egerem van amiről a téma szól azzal a különbséggel hogy usb 2.0ás kivitel. ha jól... (2013.06.27. 05:38) Trust - A megbízható egér
  • gyopar-: Néhány balfék biztos kimagyarázza, hogy miért jó ez a könyv. Már várom, komolyan... (2010.07.28. 14:42) Egy tényleg kaki könyv
  • just_another_zombie: én csatlakoznék :) ...végre egy pártprogram, aminek van értelme :) (2009.12.19. 14:10) Írtsuk ki a dohányosokat!
  • Advocatus_Diaboli: A kárcásony meg és a hűsvét sem magyar ünnep. :-) Azokkal miért nincs bajotok. Sőt a kereszténység... (2009.08.26. 13:00) Helló ween!

Buzi-e vagy?

2008.06.24. 00:03 blogollo

Akiket most fikázni fogok, azok a divatbuzik. No, nem a divatmániások, hanem a divatból buzik. Ez szerintem egyértelműbben elterjedtebb lányok körében. Így hát nevezzük őket divatleszbiknek. Azt tessék nekem elmondani, hogy miért van az, hogy egy lány megfogja a másik lány kezét, puszit ad neki - és akkor most jön a számomra már durva - smárol, lefekszik vele, ééééééés....ettől ő nem lesz meleg! De nem ám! Ő csak kipróbálja. Na megnézném én, hogy ha seggbekukizok itt egy szerencsétlen csávót mikor legyintenek megértően, hogy "ááá ő csak kipróbálta". Nem mintha erre vágynék. Hol itt az egyenlőség? És ez menő. Totál normális. Mosolyognivaló. "Jajj voltam a Julcsival, kinyaltam a puncikáját. Hihi. A pasimnak egy szót se." Anyátokat.

Ne mondjátok, hogy intoleráns vagyok. Nem értitek, amit gondolok. Ha valaki úgy születik erre a szép világra, hogy ő már ovis korában meg a suliban is a lányokat nézte, fiúk meg nem érdekelték, akkor azt mondom, hogy te barátom, bizony meleg vagy. De! Itt az megy sokszor, hogy olyan nők, akiknek nem volt szerencséjük a pasikkal, az azt mondja, hogy ha nincs ló, jó lesz a szamár is (talán még azzal is ágyba bújna, de az még nem elég népszerű). Hogy ő nem fog szarakodni a pasikkal, hiszen ott van a Julcsi, aki mindig kedves/nedves hozzám, majd ő kinyal. Hát milyen szánalmas dolog már ez. Vegyen akkor egy vibrátort oszt jónapot. Boldog életet. Ne süllyedjünk már idáig, kérem. Majd én is megelégszem a macskámmal. Biztos ő is tud szopni. És legalább mindig dorombol.

Szóval én ezt egyfajta pótléknak tekintem. Nincs pasim, esetleg csúnya is vagyok, meg megcsalt az a szemétláda, aztán aki kéznél van (ez esetben a barátnő) azzal szexelek. Hát nem praktikus? És milyen romantikus. Jajj bocs, hát ő megért engem, meg együttérez. Aha, ezt hívják barátságnak. Csak szex nélkül.

Miért van ez? Miért nem csinálják ezt a férfiak? Hát legyen akkor mindenki mindenkivel, nem? Több dologra jutottam. Egy: a tévében (főleg pornó) több a leszbi mint a buzi, tehát ezt majmolják, ez az elfogadottabb, megszokottabb. Kettő: két barátnő között alapból egészen más a kapcsolat, mint két pasi közt. Míg a csajok bensőséges kapcsolatot ápolnak meg sírnak, addig a pasik söröznek és kiröhögik egymást. Hát naná hogy könnyebben kialakul a dolog csajoknál. Mert hogy mindenkiben van egy kis vonzódás a saját neme iránt.

Azt szeretném kérni, hogy ne elégedjetek már meg az ilyen olcsó megoldásokkal. Számomra ez komolyan nagyon szánalmas. És akkor még jópofának tartják, most mondd meg. Pasizni kell, velünk. Ne válasszátok a könnyebb útat, olcsó húsnak híg a leve. Mindennek megvan az ára. Küzdjetek és bízva bízzatok. Mondjuk azért ki lehet próbálni egyszer, de csak, ha én is ott vagyok!:)

Szólj hozzá!

Címkék: szex divat meleg buzi leszbi homoszexuális

A bejegyzés trackback címe:

https://blogollo.blog.hu/api/trackback/id/tr68536179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása