HTML

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Hirdetés

Mi ez?

A BlogOlló agyafúrt és egyben fantáziadús kifejezés a blog, illetve az olló szó összetételével arra próbál célozni, hogy egy "blogoló" írja. Az olló elnevezésű szerszámhoz semmi köze, bármiféle egyezés ezzel az eszközzel csupán a véletlen műve. Egyébként jelzi az író hatalmas fantáziáját, ami akkor ütött belé amikor megkérdezte tőle a blog, hogy hogy hívják majd őt. Fogok majd ide írni mindenféle agyleépítő baromságot, de egyaránt megtalálhatóak lesznek itt igen komoly hangvételű elmélkedések is. Tulajdonképpen ez a blog egyáltalán nem értetek van, hanem értem, hogy szórakoztassam magam punnyadós kedvemben. Ha megnézed akkor még hasznosan is töltöttem az időmet.

Keresés

 

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • Julian: @UDM: Pegida Hungary (2015.04.03. 20:39) Alapítsunk pártot!
  • Mihály Károlyi: nekem pont olyan egerem van amiről a téma szól azzal a különbséggel hogy usb 2.0ás kivitel. ha jól... (2013.06.27. 05:38) Trust - A megbízható egér
  • gyopar-: Néhány balfék biztos kimagyarázza, hogy miért jó ez a könyv. Már várom, komolyan... (2010.07.28. 14:42) Egy tényleg kaki könyv
  • just_another_zombie: én csatlakoznék :) ...végre egy pártprogram, aminek van értelme :) (2009.12.19. 14:10) Írtsuk ki a dohányosokat!
  • Advocatus_Diaboli: A kárcásony meg és a hűsvét sem magyar ünnep. :-) Azokkal miért nincs bajotok. Sőt a kereszténység... (2009.08.26. 13:00) Helló ween!

Megy a teve a sivatagban oszt konnektor

2007.11.17. 13:48 blogollo

    Egyszer volt, hol nem volt egyszer egy teve, aki ment, mendegélt a sivatagban amikor egyszercsak talált egy pálmafa alatt egy számítógépet és mellette egy konnektort. Nem nagyon tudta mire használni ezeket egészen addig, míg nem bevezették a Szaharába is az internetet.
    Sivatagban ment a teve, tele lett a töke vele. Így hát meg szeretett volna pattanni onnan. Ekkor támadt egy ragyogó ötlete. Feltölti magát a netre! És mivel nem akart magányosan kóborolni a kibertérben, rögtön egy klubbot alapított. A világ minden tájáról érkeztek tevék. Akadt egy gond. Datolyát elfelejtettek telepíteni. A tevék éheztek. Így hát elhatározták, hogy örökbe fogadtatják magukat a gyerekekkel, akik majd etetik őket, datolyát vesznek nekik. Az évek során benépesítették az egész internetet. Mára szinte mindenkinek van/volt tevéje.
    Sok állat megirigyelte a tevéket. Azóta a szarvasmarhák is követték őket, meg az ebek, sőt még a Trabantok is. És boldogan élnek, míg etetik őket.


Én is örökbefogadtam egy tevét. Éppen 1000 nappal ezelőtt. Felelős nevelőként rendszeresen látogatom, etetem, tanítom, meg minden amit kell. Össze is adtam egy nőstény tevével vagy 2 éve, és azóta is boldogítják egymást. Azt hiszem, hogy boldog a tevém. Én meg büszke vagyok rá. Azon kevesek közé tartozom, akik nem hagyják meghalni szegényeket. Vannak, akik nem látogatják őket, éheztetik őket. Ők csúnya, gonosz emberek. Felelősségre kellene vonni őket. De sajnos a tevetársadalomban nincs igazságszolgáltatás.
A klubbot egy cég üzemelteti. Ennek a cégnek egy alvállalkozója szállítja a datolyákat. Sajnos ez az alvállalkozó kihasználja a tevék kiszolgáltatott helyzetét. Drága pénzért adja a javakat biztosító datolyákat. Ingyen csak víz van meg szalma, meg unalmas dolgokat tudnak csak csinálni. Mindenért fizetni kell. Mert neki csak a profit számít. Szegény tevék életének minőségét leszarja. Nem azért, mert gonosz, csak a vezérigazgató nem látja a tevék könnyeit az íróasztal mögül. Csak a számokat. Az emberek meg fizethetnek és aki nem tudja fizetni, annak a tevéjének nem jut semmi csak víz meg szalma. Inkább fizetne mindenki egy kicsit és akkor mindenkinek jutna pizza meg sör. Irigyek vagyunk.

/Boldog 1000. napot kívánok, tevém!/

Szólj hozzá!

Címkék: sivatag teveclub profit teveklub datolya

A bejegyzés trackback címe:

https://blogollo.blog.hu/api/trackback/id/tr32232057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása