HTML

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Hirdetés

Mi ez?

A BlogOlló agyafúrt és egyben fantáziadús kifejezés a blog, illetve az olló szó összetételével arra próbál célozni, hogy egy "blogoló" írja. Az olló elnevezésű szerszámhoz semmi köze, bármiféle egyezés ezzel az eszközzel csupán a véletlen műve. Egyébként jelzi az író hatalmas fantáziáját, ami akkor ütött belé amikor megkérdezte tőle a blog, hogy hogy hívják majd őt. Fogok majd ide írni mindenféle agyleépítő baromságot, de egyaránt megtalálhatóak lesznek itt igen komoly hangvételű elmélkedések is. Tulajdonképpen ez a blog egyáltalán nem értetek van, hanem értem, hogy szórakoztassam magam punnyadós kedvemben. Ha megnézed akkor még hasznosan is töltöttem az időmet.

Keresés

 

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • Julian: @UDM: Pegida Hungary (2015.04.03. 20:39) Alapítsunk pártot!
  • Mihály Károlyi: nekem pont olyan egerem van amiről a téma szól azzal a különbséggel hogy usb 2.0ás kivitel. ha jól... (2013.06.27. 05:38) Trust - A megbízható egér
  • gyopar-: Néhány balfék biztos kimagyarázza, hogy miért jó ez a könyv. Már várom, komolyan... (2010.07.28. 14:42) Egy tényleg kaki könyv
  • just_another_zombie: én csatlakoznék :) ...végre egy pártprogram, aminek van értelme :) (2009.12.19. 14:10) Írtsuk ki a dohányosokat!
  • Advocatus_Diaboli: A kárcásony meg és a hűsvét sem magyar ünnep. :-) Azokkal miért nincs bajotok. Sőt a kereszténység... (2009.08.26. 13:00) Helló ween!

I want a famous face

2008.01.25. 17:02 blogollo

Híres arcot akarok! Ez a címe a jelenleg a VH1-on futó - eredetileg MTV-s - sorozatnak. Vasárnap látható 21:30-tól, de lehet van máskor is.

A sorozatban hétköznapi és hétvégi emberek plasztikai műtétjeit mutatják be. Nem amolyan sima plasztikai beavatkozásokat, azok ott pont úgy akarnak kinézni, mint britniszpirsz. Szörnyen tanulságos, és itt a szörnyű jelző nagyon találó. Tanulságos? Hááát inkább pszichológiai dráma.
Régebben úgy gondoltam, mi baj van azzal, ha valaki más - számára előnyösebb - külsőt szeretne? Ha fizeti, menjen csak, ő dolga. És ezt ma sem gondolom másképp. De számoljon vele az illető, hogy valószínűleg nem leszünk jóban. Nem azért, mert műcsöcse van. Hanem, mert idáig süllyedt.

Csak gondoljunk bele! Milyen embernek kell ahhoz lenni, hogy semmi más ne számítson csak a külső. Hogy ettől váljon valaki boldogtalanná, és ezért képes legyen kés alá feküdni.
Szomorú tényt kell közölnöm. Nem mindenki néz úgy ki, mint a címlaplányok. És ez nem is olyan szomorú. Valaki ronda, és valaki szép, valaki meg tök átlagos. Na bumm. Nagy újdonság. De ha folytatjuk tovább ezt a gondolatmenetet megvilágosodunk.

Aki szép, az tisztában is van ezzel. Nagyon jól tudja, hogy ő bárkit és bármit megkaphat pusztán seggriszálással. Ezért hülye lenne (az is) okosodni, művelődni, vagy csak néha foglalkozni a lelkével. Pedig azt is kéne. Ha valakinek csak szoláriumba meg plázába kell járnia, mert neki ez is elég a sikerhez, az elkurvul. Mivel megkaphat bárkit és neki csak a külső számít, a legjobb, legpénzesebb pasikkal fog járni. Ismerünk ilyeneket, azt hiszem nem kell többet beszélnem róla.

Annak, aki átlagos külsővel rendelkezik, van esélye az én értelemben vett normálisságra. Tudja, hogy nem ő a legszebb, ugyanakkor optimális esetben megmarad az önbizalma látván a nála csúnyábbakat. Viszont nem száll el magától. Vagy azt gondolja, hogy számára nincs más kiút csak a műtét.

Van aki meg csúnya. Na ők lesznek azok, akik majd sokat fognak tanulni, okosok lesznek és lehet hogy lesz idejük kedvesnek lenni, viszont ezt csak az tapasztalhatja meg, aki hajlandó megismeri. Ne legyenek hiú ábrándjaink, nekik fog jutni az ugyanolyan csúnya ember, mint ők maguk is. Mert elcseszik. Általában ezeknek a lyányoknak nincs önbizalmuk, és nem merik azt megmutatni, amivel ők társat kereshetnének. Az énjüket. De simán lehet, hogy inkább a plasztikai műtétet választják.

Írásom főként lányokra irányult, rájuk jellmző inkább a fenti leírás. Természetesen durva általánosítás, átmenet lehetséges. Egy a lényeg. Mindenkinek meg van a helye a világban. Úgy ahogy van, csúnyán, szépen, átlagosan. (meghatódás)
 

Szólj hozzá!

Címkék: tv mtv vh1 műsor plasztikai műtét

A bejegyzés trackback címe:

https://blogollo.blog.hu/api/trackback/id/tr89311452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása